Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

- Με πιστωτική κάρτα
- Με Paypal
- Με αντικαταβολή (Επικοινωνήστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο τηλέφωνο 2311261042 ή στείλτε μας email στο info@antheaorganics.gr )
- Με τραπεζική κατάθεση (Επικοινωνήστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο τηλέφωνο 2311261042 ή στείλτε μας email στο info@antheaorganics.gr)

Χρησιμοποιήστε φιλτραρισμένο νερό, τοποθετήστε την συνιστώμενη δόση 1-2 γρ. και στη συνέχεια προσθέστε ζεστό νερό 900 και κλείστε το με καπάκι. Ακολουθήστε το χρόνο παραμονής πίσω από κάθε συσκευασία. Σουρώστε και σερβίρετε.

Το cold brewing (κρύα εκχύλιση) είναι ένας απλός και πρακτικός τρόπος αργής εκχύλισης χρησιμοποιώντας κρύο νερό. Το πλεονέκτημα του είναι ότι επιτρέπει να αναδυθούν όλα τα αρώματα των βοτάνων ,πετυχαίνοντας ένα γευστικό, υγιεινό κρύο τσάι.

Σε νερό θερμοκρασίας δωματίου υπολογίστε 2-4 γρ βοτάνων για κάθε κούπα νερού. Αφήστε το στο ψυγείο 8-10 ώρες. Σουρώστε και σερβίρετε. Αν το προτιμάτε γλυκό προσθέστε λίγα φύλλα στέβιας ή ζάχαρης.

Μέσω internet από το antheaorganics.eu: Διάλεξε το προϊόν που επιθυμείς και πάτησε το κουμπί «προσθήκη στο καλάθι». Ακολούθησε τα βήματα μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου.

- Μέσω e-mail: Στείλε μας email: info@antheaorganics.gr και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.

- Μέσω Τηλεφώνου: Καλώντας μας στο τηλέφωνο 2311261042 από Δευτέρα ως Παρασκευή (09:00 – 17:00)

Αν θέλετε να διατηρήσετε το άρωμα και την φρεσκάδα τους ,αποθηκεύστε τα προϊόντα σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από το φως και την υγρασία.