Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής, είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων.

Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση) κλπ.

Όλα τα ανωτέρω καταχωρούνται σε βάση δεδομένων και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εύρυθμη προώθηση και εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Η εταιρεία μας, ακολουθώντας πιστά τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτονται, δημοσιοποιούνται, πωλούνται ή ανταλλάσσονται τα προσωπικά στοιχεία και οι πληροφορίες, που μας εμπιστεύεστε.

Κόστος αποστολής & επιστροφές

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες φεύγουν από την αποθήκη μας εντός 2 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας .Οι εργάσιμες ημέρες είναι Δευτέρα ως Παρασκευή. Οι  παραγγελίες αποστέλλονται με courier Easy Mail για την Ελλάδα και με ΕΛΤΑ Hellenic post για τον υπόλοιπο κόσμο. 

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να λάβετε την παραγγελία σας με αποστολή express, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2311 261 042 ή μέσω mail στο contact@antheaorganics.gr .

Παραγγελίες άνω των 45€ αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.  

Παραγγελίες άνω των 85€ αποστέλλονται δωρεάν στον υπόλοιπο κόσμο. 

Οι χρεώσεις αποστολής είναι:

  • 3€ για Ελλάδα
  • +2,30 € Αντικαταβολή (διαθέσιμη μόνο για Ελλάδα)
  • 12 € για προορισμούς εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης  για παραγγελίες μέχρι 12 τεμάχια
  • 16 € για προορισμούς εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης  για παραγγελίες μέχρι 12 τεμάχια
  • Για παραγγελίες άνω των 12 τεμαχίων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2311 261042 ή μέσω mail στο contact@antheaorganics.gr . 

Χρόνος αποστολής

Εκτιμώμενος χρόνος αποστολής για Ελλάδα 1-2 ημέρες

Εκτιμώμενος χρόνος αποστολής για Ευρώπη 10-15 ημέρες

Εκτιμώμενος χρόνος αποστολής για τον υπόλοιπο κόσμο  15-20 ημέρες

Επιστροφές

Δεδομένης της φύσης των προϊόντων μας, οι επιστροφές είναι δυνατές μόνο για ελαττωματικά είδη. Ο αγοραστής έχει μια περίοδο 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης για να επιστρέψει τα προϊόντα με επιστροφή χρημάτων, χωρίς επιβάρυνση, με την εξαίρεση του κόστους επιστροφής. Το κόστος επιστροφής είναι ευθύνη του πελάτη. Οι επιστροφές πρέπει να πραγματοποιούνται με συστημένο ταχυδρομείο. Όλα τα είδη πρέπει να επιστρέφονται ανέπαφα, στην αρχική τους κατάσταση και από την χώρα στην οποία παραδόθηκε η παραγγελία. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται εντός μίας εβδομάδας το πολύ από την παραλαβή της επιστροφής. Μετά από την υποβολή της επιστροφής χρημάτων, ο εκδότης της πιστωτικής κάρτας σας θα επεξεργαστεί την επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό σας. Ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να διαφέρει σημαντικά μεταξύ των εκδοτών καρτών και δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να το αλλάξουμε. Οι επιστροφές πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση: Anthea organics, Kαθολικών 4 , 54625, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα